Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

od 5 953 200 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GoldenScreen s.r.o.

Základní informace

Vloženo před měsícem
Volných nemovitostí 1
Stránky projektu www
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis developerského projektu

Rezidence Nový Suchdol je nově zkolaudovaný projekt, který vzniká v klidné části Prahy 6. Stávající zástavbu doplní šestipatrový bytový dům, který bude celkem obsahovat 13 bytových jednotek ve velikostech 1+kk až 6+kk.


Ke všem bytům náleží terasa či balkon, rezidentům jsou k dispozici v rámci společných prostor také sklepní kóje, kolárna, kočárkárna a podzemní garáže. V přízemí domu budou umístěny komerční prostory pro kavárnu a další služby.


V projektu byl zvolen vyšší standard provedení. V místnostech jsou vysoce kvalitní velkoformátové dlažby, obklady a celoplošně lepené dřevěné podlahy. V každé jednotce je systém inteligentního ovládaní domácnosti a příprava pro klimatizační jednotku. Dům plní nejvyšší standardy stavby - francouzská okna s trojsklem, akustické stěny, kvalitní zateplení, příprava pro osazení venkovního stínění, sanita od špičkových výrobců - villeroy boch, GROHE, LAUFEN, HÜPPE a další. 


Rezidence se nachází přímo na Suchdolském náměstí, na nově vnizklé adrese U hotelu 1377/5, Praha 6 - Suchdol. Atraktivní předměstí nabízí vše, co může rodina od lokality požadovat – klid, výbornou dostupnost do centra města i přírodu, kam je možné vyrazit s dětmi. 


Update: 

Projekt je zkolaudován. Poptávejte dostupnost volných bytů na tel. 777 677 776 nebo na stránkách projektu https://rezidence-novysuchdol.cz

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Poloha na mapě