Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
GEPARD REALITY / Absoluta Real

Základní informace

Vloženo před měsícem
Volných nemovitostí 6

Popis developerkého projektu

Otevřete dveře k novému začátku! Zahájili jsme prodej nízkoenergetických rodinných domů z již 6. etapy projektu Na Malé Růži. Startovací ceny od 9,9 mil. Kč. Pouhých 10 minut autem od Zličína.

Konečně můžete mít dům v dosahu města – a bez hledání pozemku, vyřizování stavebního povolení, dohadů se zedníky a kolaudace. Tohle všechno jsme znovu zařídili za Vás. Vy si jen vyberete domov podle svých představ. Sníte o životě v místě, kde budete znát své sousedy a děti odpoledne klidně pustíte ven? Kde si ráno zaběháte v přírodě nebo vypijete kávu na zahradě? O místě, kde budete skutečně doma? Pak jste tu správně. Vítejte Na Malé Růži! Bezpečně a blízko. Projekt Na Malé Růži najdete v Drahelčicích hned vedle Rudné u Prahy. Pojedete-li z Prahy autem směrem na Plzeň, jste po dálnici D5 v cíli za 10 minut. Chcete nechat auto doma? Do Drahelčic se pohodlně dopravíte i autobusem. V Drahelčicích využijete školku a i novou svazkovou školu. V sousední Rudné navíc najdete veškerou občanskou vybavenost, vše potřebné tak máte po ruce. Pro Váš volný čas je tu třeba blízký přírodní park Povodí Kačáku a spousta cyklostezek. Nebo si udělejte výlet na nedaleký Karlštejn. A brzy jistě objevíte svá vlastní oblíbená místa, protože Na Malé Růži máte malebnou berounskou krajinu doslova za rohem.

6. etapa zahrnuje celkem 40 rodinných domů, z toho 32 v mimořádně úsporné energetické třídě A s vytápěním tepelným čerpadlem, centrální rekuperací, podlahovým topením a přípravou na fotovoltaiku a 8 domů v úsporné energetické třídě B s centrální rekuperací a vytápěním plynovým kotlem. Všechny domy bez rozdílu jsou osazené okenními výplněmi s trojskly.

Dnes Vás stačí 10% kupní ceny, zbytek po kolaudaci. Zajistíme Vám zdarma financování za nejvýhodnějších podmínek případně prodej Vaší stávající nemovitosti. Neváhejte nás kontaktovat.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right