Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
City Home – SATPO management, s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 5 měsíci

Popis developerkého projektu

V rohovém domě s pěti nadzemními a jedním podzemním podlažím nabízíme k prodeji deset bytových jednotek ve standardu white walls s dispozicí 2+kk, 2+1 a 3+kk s výměrou od 50 do 79 m2 a jeden komerční prostor. V domě budujeme dvě nové ubytovací jednotky s dispozicí 2+1 umístěné v suterénu domu a další tři nové bytové jednotky v rámci půdní vestavby, z nichž dvě disponují terasami s výhledem na Vyšehrad. Společně s půdní vestavbou realizujeme i nový prosklený výtah přisazený na fasádu domu.

Dům se nachází nedaleko tramvajové zastávky Křížová, ze které se za 5 minut dostanete pěšky na stanici metra Anděl nebo Smíchovské nádraží. Díky nákupnímu centru OC Nový Smíchov poskytuje lokalita veškerou občanskou vybavenost.

V oblasti dochází v současné době k významným investicím a komplexní revitalizaci, což posiluje dlouhodobý vzestup hodnoty nemovitostí pro naše klienty.

Jednotky nabízíme ve standardu „white walls“, kdy si nový majitel realizuje důležité detaily dle svých představ. Jednotky po rekonstrukci disponují novou elektroinstalací, novými rozvody vody a topení (včetně osazení radiátorů a elektrického kotle) a přípravou na kuchyňskou linku. V bytě chybí zařídit pouze finální povrchy, jako je podlahová nášlapná vrstva, obklady a dlažby, zařizovací předměty, kuchyňská linka a interiérové dveře. Jde přesně o ty detaily, které dělají z bytu domov dle svého vkusu a přání.

Pro lepší představu je dokončen vzorový byt, který slouží jako inspirace finálního dokončení a je určený také k prodeji.

small left
small right