Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
Domov - realitní společnost s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 2 měsíci
Volných nemovitostí 5

Popis developerkého projektu

NOVÝ PROJEKT

Tento nový projekt výstavby bytového domu na západním okraji města Berouna upoutá kolemjdoucí svým zajímavým designem. Obálka budovy zahrnuje výraznou fasádu z ocelových profilů, které elegantně zakrývají podlaží s parkováním.

V nabídce jsou velkoryse řešené byty různých dispozic umístěných na 3 podlažích. Každý byt vlastní balkon nebo terasu, které nabízejí prostor pro pobyt venku. Vejde se sem jak relaxační zóna s venkovním posezením, tak místo pro pěstování  zeleně.

Celkově tento bytový dům nabízí kombinaci luxusu a praktičnosti, která splní potřeby i těch nejnáročnějších klientů. Jedním z hlavních benefitů je také parkování. V ceně bytu je zahrnuto jedno parkovací místo ve společné garáži, kam se pohodlně svezete výtahem. Další parkovací místo je možné si v garáži dokoupit. Celý dům je bezbariérový.

LOKALITA

Tento moderní bytový dům nabízí pohodlný život, který naplní představy mladých rodin. Dostatek úložných prostor (každý byt má sklepní kóji, některé mají komoru nebo šatnu), bezproblémové parkování, prostorné  venkovní terasy a balkony, to všechno jsou bonusy, pro které si projekt okamžitě našel svoje příznivce. K tomu přičteme oblíbenost lokality, kde je nedaleko zastávka autobusu jak MHD, tak s přímými spoji do Prahy. Do 5 minut jste na dálnici D5, takže dojíždění směr Praha i Plzeň není problém, hojně využívané je  i vlakové spojení. V okolí je sportovní centrum, obchody, mateřské i základní školy.

Beroun je krásné královské město s historickým centrem, které je v posledních letech velmi oblíbené nejen pro svoji blízkost s Prahou, ale i díky rozvoji města – vznikla tu spousta nových kvalitních restaurací, kaváren, sportovních zařízení, obchodů, služeb, dále venkovní koupaliště, vnitřní bazén, nabízí se několik cyklostezek, sdílená elektrokola. K tomu když přičtete rozsáhlé  investice do školských zařízení a bohatý kulturní život – to už je dost argumentů najít tu nový kvalitní domov pro svoji rodinu.

FINANCOVÁNÍ

Stavba už začala, aktuálně se budují podzemní garáže. Dokončení bude za 2 roky, to nahrává každému, kdo by si chtěl do té doby vyřešit financování - buď prodejem jiné nemovitosti nebo získáním pozdějšího úvěru za výhodnějších podmínek. Zarezervovat vysněný byt si můžete už dnes - financování je postupné, největší část 70% ceny se platí až po kolaudaci. Po podpisu Rezervační smlouvy se skládá záloha 100.000 Kč, po podpisu Smlouvy o smlouvě budovucí 10% z ceny bytu (mínus rezervační záloha), další splátka - 20% ceny po dokončení hrubé stavby. Na tuto částku už lze čerpat hypoteční úvěr. 

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right