Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

74 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Brejcha

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 80946
Plocha užitná 150 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 10 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zcela nový moderní dům v developerské projektu Zátiší Lyoslaje.

Dům o celkové dispozici 5+kk je ve finálním procesu dodělávek. V domě se nachází 4 xložnice z čehož jedna má k dispozici šatnu a vlastní koupelnu. V domě se nachází 2x sprchový kout, 1x vana a celkem 3xWC. Kuchyně je vyrobena na míru od společnosti Hanák Interiér. V současné chvíli zbývá již jen namontovat kamerou desku a osadit digestoř. Kuchyně je vybavená, myčkou, moderní troubou, mikrovlnou troubou, americkou lednicí, digestoří a prostornou indukční deskou. Kuchyně má k dispozici mnoho úložných prostorů a je propojená s obývacím pokojem. Velkou výhodou domu je variabilita. Ze všech pokojů je možné vstoupit na novou zahradu. V současné chvíli zbývá jen roztáhnout závlahu a travní koberce. Pravé křídlo domu ve kterém se nachazí tři ložnice propojuje dominantní chodbat ve které je prostorná a moderní šestimetrová skříň s uloženými prostory. V předsíňi domi je dvoumetrová skříň s botníkem a úložným prostorem na kabáty.
Ve všech pokojích v domě je naistalována klimatizace na dálkové ovládání + filtrační rekuperace. V koupelnách jsou nové skřínky pod umyvadlo s uloženími prostory. Dům je vhodný pro rodiny s dětmi a zahraniční klientelu.

Lokace:
Lysolaje je městská čtvrť v Praze, hlavním městě České republiky. Nachází se na západním okraji Prahy a je součástí městské části Praha 6. Lysolaje jsou známé především pro svůj klidný venkovský charakter, bohatou zeleň a možnosti pro rekreační aktivity.

Některé z hlavních atrakcí a zajímavostí v této oblasti zahrnují:

Divoká Šárka: Přírodní rezervace a oblíbená lokalita pro pěší turistiku, cyklistiku a pikniky. Nachází se nedaleko Lysolají a je ideálním místem pro odpočinek v přírodě.
Výlety do okolní krajiny: Díky své poloze na okraji Prahy je Lysolaje skvělým výchozím bodem pro výlety do okolní krajiny, jako je například Český kras nebo Křivoklátsko.
Klášter Na Slovanech: Historický klášter, který se nachází v blízkosti Lysolají a je známý svou architekturou a kulturními akcemi.

Doprava:
V Lysolajích je k dispozici především autobusová doprava, která spojuje tuto čtvrť s ostatními částmi Prahy. Základní linkou MHD v této oblasti je autobusová linka číslo 107, která zajíždí do centra města a propojuje Lysolaje s dalšími částmi Prahy 6, jako je například Dejvice.

Kromě toho je možné využít i další autobusové linky či případně tramvajovou nebo vlakovou dopravu v blízkých částech Prahy 6 či 5, ale přímo v Lysolajích samotných jsou autobusy hlavní formou veřejné dopravy.

Občanská vybavenost:
V samotném projektu Zatiší Lysolaje je se nově otvírá posilovna ale i obchod 24/7. Nejbližší obchodní dům je v Podbabě
( Kaufland) či v Horoměřicích ( Lidl).

Vzdělání:
V okolí Lysolaj se nachází mnoho mezinárodních škol:
-International School of Prague (ISP):
-Riverside School:
-Park Lane International School:
-The English International School Prague (EISP):

Nájemné 74.000
Přepis elektřiny a plynu na nového nájemníka
+ poplatky
Kauce ve výši tří měsíčních nájmů.
+ provize RK

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (51)
small left
small right