Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

55 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Makléř 15 QARA

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 90 m²
Patro 1.
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 11947
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 162 m²

Popis nemovitosti

Ve velice pěkně a kompletně zrekonstruovaném činžovním domě s moderním výtahem nabízíme k pronájmu velkoryse zařízené a klimatizované 3+kk o ploše 90 m2. Bytu ve 2. nadzemním podlaží dominuje rozhlehlý obývací pokoj (41,09 m2), k němuž náleží kompletně vybavená kuchyně s ostrůvkem, která neurazí ani opravdové gurmány. Hodovat lze u jídelního stolu se šesti židlemi a nechybí ani velký rohový gauč s moderní smart TV.
Dvojice ložnic (18,26 m2 a 12,49 m2) disponuje vstupem na terasu (37,79 m2), která je orientovaná do vnitrobloku a rozdělená na dvě části. Jeden z těchto pokojů má vlastní koupelnu (3,81 m2) se sprchovým koutem a toaletou. Dostatek úložného prostoru nabízejí vestavěné skříně, rozměrnější věci lze umístit do sklepa. V bytě je i druhá koupelna (3,93 m2) s vanou. Druhá toaleta je oddělená. K bytu patří také komora s pračkou a sušičkou, v níž je i plynový kotel.
V místě je dokonalá dopravní dostupnost. Jen tři minuty chůze je vzdálená zastávka autobusu U památníku, z té se jede na nejbližší metro Florenc další tři minuty.
V okolí je kromě veškeré další občanské vybavenosti řada kvalitních restaurací i kaváren, nedaleko jsou parky Vrch Vítkov a Riegrovy sady, v docházkové vzdálenosti je VŠE.
Kromě inzerovaného nájmu 55 000 Kč nájemci hradí kauci, poplatky za služby 2 500 Kč a za vodu 500 Kč měsíčně na osobu. Nájemce také platí spotřebu elektrické energie a plynu přímo dodavatelům. Jeden měsíční nájem je provize RK.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a rádi zorganizujeme prohlídku, k nastěhování bude byt připravený 3. června.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (210)
small left
small right