Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

40 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + energie a služby
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Michaela Csizmárová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 77339
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 87 m²
Balkóny Balkon
Datum vložení před 9 dny
Plocha obytná 87 m²
Patro 2.
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 87 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorný moderní byt o dispozici 2+kk a celkové ploše 88 m2. Byt se nachází v ulici Mlýnská, Praha 6 – Bubeneč. Loftový byt je situován v 3. a 4. patře. V přízemí sestává z obývacího pokoje s moderním kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči (myčka, sklo-keramická varná deska, lednice) a přístupem na balkón, předsíně a koupelny se s prchou a toaletou, v patře je galerie, ložnice s vanou a toaleta. Byt se pronajímá plně zařízený – skříně, sedačka, manželská postel, TV, stůl, židle.

V případě zájmu je k dispozici parkování ve společné garáži za poplatek 2.550 Kč. Výhodou bydlení je také velká společná zahrada a krásný výhled.

Jedinečná lokalita na Praze 6 v těsné blízkosti parku Stromovka. Bydlení díky tomu nabízí mnoho možností jak trávit volný čas - procházky v parku, vyjížďky na kole nebo na bruslích v parku i podél Vltavy. V blízkosti jsou také tenisové kurty nebo golfový simulátor. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - supermarket Kaufland, restaurace, školy, školky. Dostupnost na metro/tramvaje na Hradčanské - do 10ti minut MHD, 2 minuty autem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (341)
small left
small right