Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

37 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Lukáš Cestr

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 63 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 135665-1
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu prémiový byt s dispozicí 2+kk s terasou a zahradou v exkluzivní novostavbě – Prague Marina Nova.
Praktická dispozice, kdy se vstupními dveřmi dostanete do předsíně, kde se nachází toaleta pro hosty a technická místnost. Z předsíně se dále vchází do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní na míru, která je vybavena všemi spotřebiči. V další části bytu naleznete prostornou ložnici, ze které se vchází do koupelny vybavené vanou a toaletou. Celý byt je situován s přímým výhledem na řeku a jeho dominantou je prostorná terasa se zahradou o rozloze 43 m2, která je přístupná z obou místností a nájemníkům zajišťuje příjemné místo k relaxu. Po konzultaci s budoucím nájemníkem budou v případě zájmu dodány vestavěné skříně. K bytu dále náleží sklep, jedno garážové stání a nájemníkům je k dispozici recepce fungující 24/7.
Rezidence Prague Marina Nova nabízí perfektní propojení vysokého standardu bydlení, klidu a skvělé dopravní dostupnosti do centra Prahy. V bezprostřední blízkosti se nachází mnoho výborných restaurací, kaváren, Centrum současného umění DOX ale také míst ke sportovním aktivitám či procházkám.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (341)
small left
small right