Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 532 400 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Kolčava
1 hlas

50 604 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 197 m²
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 388845
Plocha obytná 311 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 252 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům v klidné části v obci Zašová, s překrásným velkým pozemkem, přes který protéká romantický horský potůček a dodává nemovitosti nezapomenutelný osobitý ráz.
Tento dům prošel před 20 lety celkovou velice zdařilou rekonstrukcí. Jedná se o samostatný patrový dům s 2 podlažími a s prostorným podkrovím, kdy 1/4 domu je podsklepena.
V 1.nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, WC a koupelna, obývací pokoj, kuchyň se spíží, pracovna a nádherná zasklená zimní zahrada, která je centrem dění, odpočinku i relaxace. 1.NP je o celkové obytné ploše 96,61m2. K tomuto podlaží je zpracována projektová dokumentace na provozování restaurace. Daná turistická lokalita přímo vybízí k podnikání.
2.NP se skládá ze čtyř pokojů, samostatného WC a samostatné koupelny, přičemž obytná plocha podlaží je 75.85m2. V jednom z pokojů je vytvořena příprava pro kuchyň a v tomto podlaží může vzniknout další samostatná bytová jednotka. Z tohoto podlaží se přes chodbu se schodištěm dostaneme do 3.NP.
Tento podkrovní prostor je využíván pro sportovní aktivity o podlahové výměře 79,05 m2. Na podkrovní prostor je zpracována projektová dokumentace pro vybudování 4 pokojů, koupelny a WC. Vzhledem k rozpracovanosti podkrovního prostoru a vypracované projektové dokumentaci lze dokončit přestavbu bez větších nákladů.
Vytápění celého objektu zajišťuje plynový kotel. Dodávka pitné vody je z obecního vodovodu a odpady svedeny do obecní kanalizace.

K domu přísluší udržovaná zahrada, včetně menšího sadu ovocných stromů o rozloze 3091 m2 a prostorná samostatně stojící dvojgaráž.

Nemovitost by mohla zaujmout i investory pro případné podnikání v oboru restauratérství nebo zbudování menšího penzionu. Kolem domu vede cyklostezka a turistická stezka k poutnímu místu STRAČKA s Mariánským pramenem. Dům bezprostředně sousedí s CHKO - Beskydy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Kolčava
Petr Kolčava
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Kolčava
Petr Kolčava
zobrazit telefon