Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

14 700 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Petr

64 503 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 149 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti 12120
Plocha obytná 120 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Hledáte moderní vymazlené nízkoenergetické rodinné bydlení s klidnou atmosférou a dobrou dostupností do Prahy, Berouna či Plzně? Pak je tato nemovitost pro vás ta pravá! Tento rodinný dům se zahradou, terasou a parkovacím stáním si zamilujete! Dům se navíc prodává kompletně zařízený, takže se můžete prakticky ihned nastěhovat.

Dům byl zkolaudovaný v roce 2019, nachází se na pozemku o výměře 568 m2. Jedná se o jednopodlažní nemovitost s parkovacím stáním pro dva automobily u domu, součástí je i prostorná terasa pro posezení s přáteli či rodinou a zahrada. Když vstoupíte do domu, osloví vás kuchyně na míru s vestavěnými spotřebiči Whirpool, s jídelnou a obývacím pokojem, odkud se můžete dostat ven na pergolu a zahradu, ale také tudy můžete projít chodbou do pracovny, dětského pokoje, technické místnosti, ložnice a dvou prostorných koupelen. Ve dvou pokojích se nacházejí vestavěné skříně. Dispozičně se jedná o nemovitost 4 + kk, obytná plocha činí 120 m2. Zahrada (419 m2) je příjemně prosluněná a je zde dostatek prostoru pro případné vybudování zahradního domku, bazénu či dětského hřiště.

Dům je vytápěn podlahovým topením, ohřev vody zajišťuje boiler. Samozřejmostí je připojení na vodovod a kanalizaci. Díky perfektně propracovaným vychytávkám a tomu, jak kvalitně je dům postaven, jsou celkové roční náklady velmi nízké. Nemovitost je nadstandardně vybavena, a to masivními podlahami ze dřeva, velkoformátovou dlažbou, okny s trojsklem, které spolehlivě odizolují hluk i výkyvy teplot, kvalitními předokenními žaluziemi, ale i vnitřními žaluziemi, které novým majitelům poskytnou soukromí, ale také účinnou filtraci slunečního svitu, dále také sanitou značky Hansgrohe a mnohým dalším vybavením. Z technických vychytávek vás bezesporu potěší i přítomnost bezpečnostního systému a chytré domácnosti v jednom od firmy Loxone. Připojení k interntetu je zde zajištěno skrze optický kabel.

Obecní úřad, pošta, základní a mateřská škola se nachází přímo ve Vysokém Újezdě. Nejbližší lékárna se nachází v Rudné či Berouně, stejně jako nemocnice a poliklinika. Nakoupit si můžete v prodejně Žabka, přímo ve Vysokém Újezdě, COOP v Mezouni, nebo v berounských obchodech Billa, Penny, Kaufland, Lidl, Albert a mnoha dalších obchodech s různým zbožím, včetně OBI. Během 20 minut se chůzí dostanete na Mořinu, na letiště Bubovice, nebo ke Králickému potoku. V okruhu 10 km od nemovitosti je mnoho zeleně, lesů, turistických i kulturních atrakcí a míst pro procházky či sport jako Karlické údolí, lomy Amerika, Svatý Jan pod skalou, Bubovické vodopády a mnoho dalšího.

I přes umístění na hranici Prahy a Středočeského kraje se do centra hlavního města dostanete automobilem za 39 minut. V Berouně budete automobilem za 15 minut. Z Vysokého Újezda je dobré napojení na metro linky B - Zličín, kam se dostanete regionálním autobusem z Berouna či Vysokého Újezdu do 30, respektive 50 minut.

Rád Vám poskytnu další informace, ale především Vás zvu na prohlídku této útulné nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit