Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 000 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Leo Kopecký, MBA

70 207 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 9 dny
Plocha nebytová 39 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2024009
Plocha užitná 164 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám prostorný a moderně vybavený rodinný dům, který se nachází v atraktivní lokalitě nedaleko Prahy. Tento domov je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfort, soukromí a přírodní prostředí, a přitom chtějí zůstat v dosahu hlavního města.

**Interiér a dispozice:**
Dům nabízí tři samostatné ložnice, každá z nich s dostatkem soukromí pro každého člena rodiny. Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem tvoří srdce domu, je světlý a prostorný s velkými okny a přímými vstupy na zahradu, což umožňuje snadný přístup a plynulý přechod mezi vnitřními a venkovními prostorami. Pro zvýšenou bezpečnost jsou okna opatřena bezpečnostní fólií. Dvě toalety zajišťují dostatek komfortu pro obyvatele i návštěvy. Úložný prostor je bohatě řešen vestavěnými skříněmi a třemi komorami, což usnadňuje organizaci a ukládání domácích potřeb.

**Wellness koupelna:**
Koupelna je navržena tak, aby poskytovala prostor a možnosti pro relaxaci a odpočinek. Představte si vlastní saunu přímo ve vašem domě, která bude vaší osobní oázou klidu.

**Exteriér a zahrada:**
Domov se pyšní velkoryse dimenzovaným pozemkem, kde krásně upravená zahrada nabízí ideální místo pro venkovní aktivity, relaxaci nebo rodinné oslavy. Zahrada je navržena tak, aby byla vizuálně přitažlivá a zároveň funkční pro celoroční užívání, a zároveň poskytuje absolutní soukromí pro vaše bezstarostné chvíle.

**Garáž a další prostory:**
Prostorná garáž s automatickými vraty poskytuje bezpečné parkování pro vaše vozidla a dostatek místa pro hobby či nářadí. Kancelář, umístěná s průchodem z garáže, nabízí klidné a izolované prostředí pro práci z domova, což je v dnešní době neocenitelné. Součástí nemovitosti je také praktický sklípek vyhloubený ve pískovcové skále, který je ideální pro uchování vína nebo jiných surovin.

**Bezpečnost a technologie:**
Dům je vybaven moderním bezpečnostním systémem, včetně kamerového záznamu a pohybových čidel. Rychlé připojení k internetu zajistí možnost se připojit na optický kabel, který zaručí, že vždy zůstanete online.

**Občanská vybavenost a spojení s Prahou:**
Dům se nachází ve Sluhách, kde je k dispozici kompletní občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů a zdravotnických zařízení. Pro ty, kdo dojíždějí do Prahy, je zde výhodné spojení díky spolehlivým a častým linkám pražské integrované dopravy, které umožňují snadný přístup do centra města.

Tento domov je opravdovým spojením pohodlí a moderních technologií, které z něj dělají ideální místo pro život. Pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. V případě potřeby vám rádi pomůžeme s financováním.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right