Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

28 478 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení 13. prosince 2023
Plocha zastavěná 207 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 366564
Plocha užitná 300 m²

Popis nemovitosti

Toužíte po venkovském sídle s ideální dostupností města? Pak právě pro Vás je tato nabídka - zrekonstruovaný dům v obci Zliv nad Mží - okres Tachov. Nemovitost na vlastním, rovinatém oploceném pozemku o výměře 1859m². Vstup do nemovitosti je zajištěn z nádvoří určeného pro parkování několik vozů, selskou branou nebo vstupními dveřmi viz foto. Zahrada je osázena letitými ovocnými stromy a dřevinami. Střešní krytina je pálená taška (všechny střech - dům, stodola). Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, voda je vlastní - studna (obecní voda bude jako prioritní investice obce do 3 let), splaškové vody jsou řešeny čističkou. Topný systém zajišťuje kotel Atmos (instalovaný v r.2014 - uhlí+dřevo) s centrálním vytápěním + 2 nádrže o objemu 2x 800litrů viz foto. Rekonstrukce proběhly po r. 2006: střecha na domě, voda, topení, eurookna dřevěná - v přistavené části domu, ajn.

Hlavní obytná plocha je situována do přízemí a patra, dispozičně je v přízemí uspořádána jako bytová jednotka 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytné ploše cca 106m². Součástí přízemí je i bývalá hospůdka stále aktivní pro trávení rodinných oslav a sešlostí. Kuchyně umocňuje selský styl původními pecí a kachlovými kamny v ložnici. Patro je řešeno dispozičně jako 3+1 se samostatnou koupelnou a WC o celkové obytně ploše cca 69m² + možnost rozšíření o dalších 87m² viz půdorysy a fotky.

Předností se jeví jako výborná dostupnost všech okolních spojení a všech služeb: Tachov 15km, Planá 6km a Stříbro 18km, dálniční napojení v na D5 - Praha/Plzeň 20km. Pro více informací doporučuji prohlídku.

Rádi Vám pomůžeme s profinancováním - s vyřízením hypotečního úvěru s nejlepšími aktuálními úrokovými sazbami na trhu, rád bezplatně pomohu s naším Hypotečním makléřem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Pavel Hudeček
Bc. Pavel Hudeček
90 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Pavel Hudeček
Bc. Pavel Hudeček
zobrazit telefon