Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Prodej s věcným břemenem. Odhad nemovitosti vychází na 15.400.000 Kč.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ondřej Kučera

46 073 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 6816
Plocha užitná 250 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 6. října 2023
Plocha zastavěná 115 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve velmi klidné lokalitě nabízím výhodnou koupi dvou rodinných domů, spojených v jeden, s dispozicí 7+2 a dalšími prostory v domě. To vše o ploše 250 m2 se nachází v ulici Dolejší č.p. 84 a č.p. 85, v obci Kosoř, přibližně jeden kilometr od Radotína v Praze. Dům je na pozemku s výměrou 1.146 m2 s jižní orientací a krásným výhledem do údolí chráněné krajinné oblasti Český kras. Díky tomu Vám tento výhled zůstane navždy.

Dům byl průběžně velmi dobře udržován a je ve skvělé kondici. Má plastová okna a zateplení. Je napojený na obecní vodovod, kanalizaci, plyn a elektřinu. K tomu je k dispozici původní jímka a další s možností čerpání dešťové vody na zalévání zahrady. Ve spodní části pozemku je velký skleník a záhony. Kolem domu jsou praktické přístavky, jako velká dílna, kolna a dřevník. Ve spodním patře domu (ze zahrady přízemí, z ulice suterén) je první garáž, dva sklepy, kotelna, letní kuchyň a prádelna. Po schodišti se dostanete nahoru do přízemí z ulice, kde jsou čtyři pokoje, kuchyň s balkonem, koupelna a druhá garáž. V posledním podlaží jsou tři ložnice, velká terasa s úžasným výhledem, koupelna, druhá kuchyň a úložné prostory.

Obec Kosoř se nachází v unikátní lokalitě plné vápencových skal a přírodních zajímavostí. Přímo v Kosoři je mateřská a základní škola s první stupněm, obchod s potravinami a neuvěřitelný klid. Možná je to tím, že do obce vede jen jedna silnice a díky neprůjezdnosti vás nebude rušit žádná nákladní doprava. Zároveň je odtud bezvadná dostupnost do Prahy, ať už autobusem k nákupnímu centru na Zličíně tak do centra Prahy s přestupem na vlak. V blízkosti je řada turistických cílů z Radotína podél Berounky dojedete na Karlštejn nebo do Prahy a vyhlášené je i koupaliště biotop.

Jako bonus Vám můžu nabídnout možnost koupě sousedního rohového pozemku s dílnou, který prodává kolegyně. Na něm se dá ihned stavět a časem zde můžete mít vícegenerační bydlení a rodinu na jednom místě, nebo plánovat menší projekt na výstavbu moderních domů s výhledem do zeleně.

Tento dům vám nabízíme o třetinu levněji, než je jeho reálná prodejní cena. Je to sice kvůli věcnému břemenu, kterým je dům zatížen, ale i tak je to výhodná investice do budoucna.

Pro více informací jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right