Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 930 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

39 184 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení 12. června 2023
Plocha obytná 390 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 390 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti MR11624
Plocha celková 101 m²
Plocha zastavěná 101 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nemovitosti nabízíme k prodeji bytový dům s pozemkem o celkové ploše 241 m2 nacházející se v Pražské ulici v Bílině Pražské Předměstí. Vzhledem k počtu bytových jednotek se jedná o výhodnou investici v klidné lokalitě při výjezdu na směr Louny, Praha, vzdálenou cca 150 m do centra obce. V domě je celkem 8 bytových jednotek a všechny jsou pronajaty. V přízemí jsou byty 2+1,a 1+1, v 1. patře 3+1 a 1+1 se vstupem na terasu s pergolou, ve 2. patře 3+1, 1+1, ve 3. patře 4+1 a 2+kk. Všechny byty mají koupelnu s rohovou vanou nebo sprchovým koutem. Dům je po částečné rekonstrukci nová střecha, plastová okna, úpravy v pronajatých bytech. V současné době jsou bytové jednotky vytápěny elektrickými přímotopy a krbovými kamny na dřevo. Nemovitost je napojena na elektřinu, vodu a kanalizaci a je zavedena i přípojka plnu, která v současnosti není využívána.
Výnos z pronájmu všech 8 bytů je po odečtu nákladů cca 105.000,-Kč a z tohoto důvodu se jedná o zajímavou investici s poměrně rychlým zhodnocením. Nabízíme i možnost odkoupit sousední pozemek, který je v majetku vlastníka - stavební parcela o ploše 335 m2,
V případě zájmu Vám zajistíme velmi výhodné financování této nemovitosti naším hypotéčním specialistou. V případě zájmu o další informace nebo prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře 7 dní v týdnu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right