Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Braňo Pažitka

28 039 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 92 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 389624
Plocha celková 563 m²
Plocha zastavěná 63 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 102 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Letní prázdniny ve vlastní chatě? Koupání, rybaření, grilování jen 30 minut od Prahy? Žádný problém! Možná právě na vás tady čeká celoročně obyvatelná chata s evidenčním číslem, s užitnou plochou 92 m², se zahradou v klidném prostředí polabské chatové osady v obci Kozly u Tišic.

Nabízím vám zděnou, zateplenou dvoupodlažní chatu z roku 2004. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní (24 m²) s krbem a vstupem na terasu, dále ložnice (7,8 m²), koupelna se sprchou, samostatné WC, technická místnost a předsíň. Po dřevěných schodech se dostanete do obytného podkroví, kde jsou další dvě ložnice (11,4 a 15,2 m²) se vstupem na balkon, pracovna (7,8 m²) a druhá koupelna s WC. Dalšími schody se pak dostanete nahoru na malou půdu nebo dolů do malého sklepa. Chata se prodává částečně zařízená, podrobnosti vám sdělím na prohlídce.

Vytápění interiéru zajišťuje elektrokotel s radiátory nebo krb na dřevo s podlahovým topením. Teplou vodu obstarává druhý elektrokotel. Vařit se dá na plynovém sporáku (z PB lahve) nebo v elektrické troubě. Chata je napojená na obecní vodovod a má i vodu (na zalévání) z vlastní studny. Kanalizace je vyřešena vlastní jímkou. Příjem TV signálu obstará vlastní anténa a je zde i připojení na internet.

Na travnaté zahradě (500 m²) se nachází několik vzrostlých stromů a keřů (i ovocných), kde je možné zaparkovat auto. K aktivnímu odpočinku je tu i vedlejší stavba, sloužící jako dílna a sklad zahradního náčiní. V druhém rohu zahrady najdete místo pro dřevník s kompostem a na dalších dvou místech i venkovní posezení ve stínu.

V okolí chatové osady je slepé rameno Labe, oblíbené rybáři, a také spousta míst na procházky, třeba k nedalekému kostelíku, podél řeky nebo na koupání k rybníku (Mlékojedy). K dalšímu koupání je možné dojet na kole do sousedních obcí Ovčáry nebo Lhota. V obci se nachází vlaková zastávka „Tišice“ se spojením do Prahy, Mělníka nebo Mladé Boleslavi a základní vybavení (obchod, pošta, bankomat, benzínová pumpa…). Kompletní občanskou vybavenost pak najdete v blízkých městech Mělník, Neratovice a Brandýs nad Labem.

Pro více informací nebo rovnou termín prohlídky mi neváhejte zavolat na moje telefonní číslo. Rád vám chatu ukážu a případně pomůžu i s hypotečním financováním. Proměňte své sny v život v tomto úžasném místě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Braňo Pažitka
Braňo Pažitka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Braňo Pažitka
Braňo Pažitka
zobrazit telefon