Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 900 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
David Matouch

12 725 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
ID nemovitosti 388436
Plocha užitná 811 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 18 dny
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 811 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout rovinatý pozemek o rozloze 811 m2. Pozemek obdélníkového tvaru leží v klidné okrajové části obce Radovesnice II, nacházející se necelé 3 km od sjezdu na D11. Dojezdová vzdálenost autem do Prahy na Černý Most je 30 minut, do Hradce Králové 30 minut nebo třeba do Kolína cesta trvá 20 minut.

Díky infrastruktuře obce a umístění pozemku je možnost na blízké napojení na sítě v komunikaci - vodovod, kanalizace a plyn.

Radovesnice II je menší klidná obec s necelými 500 obyvateli. V obci se nachází mateřská školka, základní škola je ve vzdálenosti do 5 km v obci Žiželice a Krakovany. Plná občanská vybavenost včetně veškeré zdravotnické péče je v nedalekém Kolíně

Dle územního plánu obce se jedná o parcelu určenou pro výstavbu rodinného domu. K pozemku je komfortní příjezd po asfaltové komunikaci.

Nemovitost je možné financovat pomocí hypotéčního úvěru, se kterým rádi pomůžeme.

Pozemek je volně přístupný kdykoliv. V případě zájmu o prohlídku se tak na nemovitost můžete podívat sami. V případě doplňujících informací se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na osobní jednání.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right