Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti N6925
Datum vložení před 13 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zasíťovaný stavební pozemek o velikosti 609 m2 s vypracovanou studií rodinného domu a s platným stavebním povolením, který se nachází v rezidenční zástavbě v lokalitě Praha - Radotín.

Tento svažitý pozemek má obdélníkový tvar a nabízí nádherné panoramatické výhledy i jedinečnou možnost k výstavbě moderní vily. Návrh RD je navržen jako podsklepený s výtahem a nadzemní část tvoří 3 podlaží. V 1.PP je navržena garáž pro 2 vozy, wellness, toaleta, technická místnost a sklípek. V 1.NP je obývací pokoj s kuchyní a přístupem na terasu a zahradu, kde je umístěn bazén. V 2.NP jsou navržené 3 ložnice, 2 koupelny a úklidová místnost. 3.NP nabízí možnost samostatné jednotky pro možnost dvougeneračního bydlení nebo ložnici se šatnou, koupelnu, pracovnu a vstup na terasu.

Před garáží je možnost parkování pro další 2 vozy.

Radotín se rozkládá na levém břehu řeky Berounky nedaleko soutoku s Vltavou. Tato lokalita umožňuje klidné bydlení obklopené přírodními parky, se skvělou dostupností MHD nebo autem do centra Prahy. Další možnost dopravy do centra je vlakové spojení Praha - Radotín. Radotín má kompletní občanskou vybavenost, školy, školky, obchody, restaurace, pošta, zdravotní středisko, sportoviště. K procházkám nebo sportovním aktivitám zve Přírodní park Radotínsko - Chuchelský háj, přírodní koupaliště Biotop Radotín, Action Park, přírodní rezervace Radotínské údolí, cyklotrasy nebo nejdelší motorová trať v Evropě.

Návrh je v souladu s PSP a s územním plánem v režimu OB. Studii a stavební povolení zpracovala společnost Studio AM s.r.o.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti