Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Jitka Břehová

1 536 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 16 m²
Plocha zastavěná 16 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 16 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 36663
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 186 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji chatu na vlastním pozemku se záhony, keři i stromy v osobním vlastnictví v zahrádkářské oblasti v Bukovice u Jeseníka.
Chata je podsklepená, spodní část kamenná, vrchní část dřevostavba, ve velmi dobrém stavu, udržovaná. Pozemek s chatou prodává původní majitelka , nestřídali se zde další majitelé ani nájemníci. Je vhodná k rekreaci nebo k aktivnímu zahradničení. Je podsklepená, má tedy i technické zázemí. Ve sklepním prostoru je i samostatná místnost na zavařeniny, potraviny všeho druhu nebo sezónní zeleninu a ovoce.

Chata má rozměr 16m2 jak ve sklepní části, tak v obytné části, kde je zasklená veranda, z ní vchod do kuchyňky s odpočinkovou částí a krásnými výhledy na Šerák, Keprník a okolní louky a lesy. Za chatou je terasa k posezení nebo grilování, před chatou je ohniště a vedle chaty záhony. Pozemek patřící k chatě má velikost 186 m2.
V této kolonii je rozvod vody společný a výhodou tohoto pozemku je, že rozvodné potrubí pro závlahový systém je přímo před pozemkem. Stačí tedy jen hadice a můžete zalévat. Elektřina zde není zavedena. Vjezd do zahradní kolonie je ze dvou stran a je možné si sem cokoli dovézt nebo odvézt. Auta však smí parkovat jen před vjezdy.

Toto místo je ideální pro ty, kteří žijí v bytě, ale rádi by vlastnili i kousek místa v přírodě, nebo ty, kteří nemají vlastní zahrádku a rádi by si něco vypěstovali.
Do centra Jeseníku je to autem 2,2 km a jste zde za 3 minuty, pěšky sem je to 1,4 km. Autobus z centra jede k této lokalitě 16 minut.
Chata se prodává včetně zařízení a nářadí, které je třeba k údržbě chaty a pozemku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right