Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

925 453 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

4 061 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti ANG-3
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 9. ledna 2024
Plocha užitná 140 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji designový byt 4+kk o obytné ploše 116,3 m2 s terasou 23,4 m2 v unikátním rezidenčním projektu Anglerweg v samém srdci vídeňské čtvrti Kaisermühlen, která leží mezi rameny Starého a Nového Dunaje. Byt je situován ve 2. nadzemním podlaží novostavby.

Anglerweg je exkluzivní rezidenční projekt o dvou komorních bytových domech s celkem 12 apartmány. Projekt je vybudován v nízkoenergetickém standardu, díky systému ústředního vytápění vlastní centrální domovní kotelnou a solárním systémem na střeše, které přináší podstatné snížení provozních nákladů a zlepšení ekologické bilance objektu. Zateplená fasáda je opatřena tenkovrstvou omítkou, šikmé střechy jsou pak pokryty plochou plechovou krytinou a pochozí vrstvou.

Vybavení apartmánů splňuje ty nejvyšší normy. Dřevěná okna a terasové dveře s izolačním trojsklem v barvě antracitu a tepelně izolovaná dřevěná střešní okna s dvojitým zasklením. V obytných místnostech je dřevěná vícevrstvá lepená podlaha kombinovaná s elegantní dlažbou 60x60 ve dvou standardech (Villeroy & Boch šedá, Abitare antracit imitace betonu). Keramické obklady stěn v koupelnách také ve dvou standardech (30x60 Villeroy & Boch bílá barva, 60x60 Abitare šedá barva imitující přírodní beton).

Projekt nabízí budoucím majitelům požitek ze zeleně na břehu Dunaje a zároveň komfort bydlení v centru Vídně. Asi 30 procent zeleného prostoru Vídně leží právě v tomto 22. obvodu. V oblasti Alte Donau a Dunajského ostrova je podél řeky na poloostrově, ostrovech a březích spousta příležitostí k aktivnímu i pasivnímu odpočinku, jako jsou hřiště, sportoviště nebo půjčovny motorových člunů. Zároveň se v docházkové vzdálenosti nachází obchody a školy. K nízkoenergetickému projektu je výborná dopravní dostupnost. Centrum Vídně je vzdáleno do 20 minut cesty městskou hromadnou dopravou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon