Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 987 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Fialová

52 598 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 99 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 11837
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 99 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Prodej slunného mezonetového bytu 3kk (65m2) s vlastní střešní terasou (28m2), balkónem (6m2), sklepem a parkovacím stáním v podzemních garážích. Druhé a třetí podlaží ikonického rezidenčního projektu "Pod Průsekem" od ateliéru Drexler Architekt, oceněného v soutěži Projekt roku 2011 v atraktivní a vyhledávané čtvrti Pražské Hostivaře Vás okouzlí. Oblíbená lokalita v širším centru metropole je perfektně dostupná MHD, autem i na kole a nabízí příjemné městské bydlení se všemi službami v bezprostřední blízkosti.

Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu ze které po schodišti vystoupáte do hlavního obytného podlaží. Prostoru dominuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou se vstupem na jihovýchodně orientovaný balkón, dále se na tomto podlaží nachází ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a toaletou. Výrazné schodiště s prosklenou stropní částí Vás přivede na velkorysou střešní terasu, která Vám nabízí 360° výhled. Součástí prodeje je také sklep a parkovací stání v podzemních garážích.

Byt je prodáván s částečným vybavením - kompletně vybavená kuchyňská linka v moderním deisgnu (varná deska, el. trouba, lednice, mrazák, myčka, digestoř), jídelní stůl s židlemi, manželská postel, vestavěné skříně v ložnici a v chodbě, plovoucí podlahy a dlažba. Ohřev teplé vody a vytápění je řešeno teplovodem, v domě je vlastní výměník.

Byt ve skvěle navrženém prostředí, které spojuje moderní design s pohodlím a funkcionalitou. Jedinečné nadstandardní bydlení ve vyhledávané a zároveň velmi klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností, s plnou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti Vivo Hostivař, Galerie Golf Hostivař, dále mateřské a základní školy, poliklinika, oblíbený lesopark Hostivař a vodní nádrž, přímé napojení cyklostezky a možnost procházek do přírody.

Energetická náročnost budovy: B, Velmi úsporná
Doprava: skvělé napojení na D1 a Jižní spojku, přímé tramvajové spojení do centra metropole

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Fialová
Veronika Fialová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Fialová
Veronika Fialová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti