Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 900 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jan Ledvina

39 053 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N104637
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 67 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Na prodej velice pěkný a prakticky řešený byt o dispozici 3+kk se zahradou cca 140m2 (výlučné užívání) a dvěmi stáními pro auta (1 x garážové a 1 x venkovní) v naprosto klidné lokalitě pražské Vinoře.

Perfektní řešení praktických vychytávek (výklenek lednice, pracovní kout v chodbě, 2 x WC, šatna v hlavní ložnici) činí bydlení v tomto bytě nesmírně přitažlivé. Dalším velmi významným aspektem je zahrada ve výlučném užívání majitelů bytu s terasou a posezením, kde lze trávit mnoho času, jakmile teploty vystoupají do příjemných výšin. Praktická kůlna zajistí dostatek místa pro nářadí potřebné k údržbě takové zahrady. Posledním velkým plusem jsou pak dvě stání, která se s bytem prodávají, jedno je v podzemní garáži a druhé na ulici v sousedství. Celé to vlastně vytváří dojem, že bydlíte v bytovém domě, ale se spoustou aspektů, které znáte z bydlení v domě rodinném.

K dispozici je jak velmi bohatá občanská vybavenost (školka, škola, obchody, nedaleké OC Letňany, místní supermarkety, restaurace, kavárny, pošta, lékař, dětská hřiště, bohaté sportovní vyžití včetně mnoha cyklostezek směrem do centra i mimo Prahu), tak perfektní dostupnost do centra Prahy (na metro Letňany cca 10min), autem do centra cca 30min., ale to jistě většina zájemců o bydlení ve Vinoři ví. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104637.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (285)
small left
small right