Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

23 476 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž, Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 234 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388847
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 81 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Velmi pěkný byt 3+1 o výměře 81 m2 s lodžií, garáží a zahrádkou v klidné části Smečna, hezkého městečka mezi Kladnem a Slaným, 20 minut od Prahy po dálnicích D6 a D7. Ideální spojení pohodlného rodinného bydlení, využití zahrádky přímo u domu a parkování v garáži.
Prostorný byt se dvěma komorami a sklepy je v 1. patře bytovky z roku 1990 a je ve velmi dobrém, pečlivě udržovaném stavu, bez nutnosti dalších zásahů. Rozměrná chodba dělí byt na klidovou část s ložnicí a dětským pokojem s výhledem na zahrádku a obývací část s oddělenou kuchyní a velkou komorou. Druhá komora je na chodbě a slouží jako botník.
Na rovinatou zahrádku o výměře 107 m2 s pergolou svítí téměř celý den sluníčko. Garáž poslouží k parkování auta, kutilovi jako dílna i sklad, druhé auto může stát před ní. Garáž je stejně jako byt v osobním vlastnictví, zahrádka je dlouhodobě pronajatá.
V jednom ze dvou velkých sklepů domu je vlastní elektrokotel, nejste tedy závislí na dálkovém vytápění. Měsíční náklady jsou kolem 6.000 Kč včetně fondu oprav, ve kterém je naspořen dostatek financí, které by bylo možné po dohodě SVJ použít například na novou fasádu.
Smečno je pěkné malé město se dvěma tisíci obyvatel, jeho historické jádro se zámkem bylo prohlášeno za památkovou zónu. Leží nejen mezi Kladnem (7 km) a Slaným (6 km), ale také mezi dálnicemi D6 a D7 (6 a 4 km), čímž je zaručen rychlý dojezd do Prahy ze dvou stran. Ve Smečně je mateřská a základní škola s novým pavilonem (400 metrů od domu mimo hlavní silnici), obchody, pošta, knihovna, několik ordinací včetně praktického a dětského lékaře, lékárna, veterinář. Dále nová sportovní hala, víceúčelové venkovní hřiště a fotbalové hřiště, sbor dobrovolných hasičů a rybářský svaz. Jako oblíbená relaxační zóna slouží zámecký park, příjemné procházky jsou do blízkého svinařovského lesa. Město žije pestrým životem, radnice pořádá spoustu kulturních a společenských akcí. Nejen díky tomu se ve Smečně žije opravdu hezky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Chadima
Miroslav Chadima
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Chadima
Miroslav Chadima
zobrazit telefon