Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 250 000 Kč

C

Úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Ivana Tremlová

14 261 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Kabelová TV
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 44 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 659-RZ-86
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Představuji Vám zajímavou nabídku bytové jednotky před rekonstrukcí 2+kk (upravený na 3+kk) ve 3 patře v nízkém panelovém domě v lokalitě Sportovní. Dům je po rekonstrukci a má štítek PENB třídy C. Dům je hned vedle malého nákupního střediska Tesco. Byt je ve velmi udržovaném stavu s dispozičními úpravami, kde si majitelka oddělila příčkou samostatný pokoj a vznikly tak dvě místnosti-ložnice s prostorem pro manželskou postel a dále světlá místnost pro menší dětský pokoj s palandou. Při vstupu do bytu vcházíte do menší chodby s prostornými šatními skříněmi. Z chodby je také vstup do samostatného WC a koupelny se sprchovým koutem. Do koupelny se vejde i pračka. Dále byt disponuje prostorným obývacím prostorem, kde se pohodlně vejde jak jídelní stůl, sedací souprava i relaxační koutek. Z obývací části se dostanete kuchyňského koutu oddělený klenbovým průchodem, který disponuje množstvím úložného prostoru pro kuchyňské vybavení. Kuchyňská linka je ve starším dobře udržovaném stavu. K bytu přináleží i ve sklepním prostoru domu sklepní koje.

Sídliště sportovní disponuje mnohými možnostmi jako nákupní středisko Tesco, proti domu je i sportovní centrum, za domem školka, škola cca 5 minut od domu, Nemocnice s poliklinikou a zastávka autobusu směr Praha cca 5 minut. Centrum procházkovou vzdáleností 15 minut chůze a jistě vás i potěší nedaleký Park na Polabí, kde můžete s dětmi využít i hřiště u Domu dětí a Mládeže se spousty zájmových kroužku.

Byt je v původním stavu bez úprav, tím si mohou nový majitelé rekonstruovat byt dle vlastního přání. Byt je i vhodný jako investice pro budoucí pronájem. Byty tohoto typu jsou velmi žádané. Byt je v OV, lze tudíž čerpat řádnou hypotéku, se kterou Vám ráda pomohu z pozice certifikované finanční poradkyně, napříč všemi bankami. Minulý týden ČNB snížila sazbu o 0,5%, hypotéka tak bude výhodnější.

Pokud je pro Vás nabídka zajímavá, ráda Vám s majitelkou sjednám prohlídku, fotky přeci jen nedají ten správný pocit z celkového prostoru.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right