Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 350 000 Kč

E

Nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Radka Inovecká

32 251 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 63 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
ID nemovitosti 22096
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 63 m²
Datum vložení 7. března 2024
Plocha celková 63 m²
Plocha zastavěná 63 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízím krásný byt 2+kk o velikosti 63m na velmi výhodném místě u metra Pražského Povstání. V bytě najdeme dvě místnosti (23 a 21m) a kuchyň zvlášť. Tu nelze počítat jako samostatnou místnost kvůli absenci okna. V kuchyni je vyrobeno dřevěné patro, které lze využít jako velkorysý úložný prostor nebo hernu pro děti. V koupelně je dostatek místa pro pračku i se sušičkou a ke koupeli zde láká rohová vana.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2,5m, k dispozici je zde kolárna / kočárkárna a také společná zahrada v klidném vnitrobloku, kde můžete relaxovat po dlouhém dni nebo o víkendech.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí (počítáno od ulice), ale okna vedoucí do společné zahrady jsou v prvním patře. Je již prázdný, bez nájemníka, jen s několika původními kusy nábytku a samozřejmě s kuchyňskou linkou. V posledních dnech byl vymalován celý na bílo, tak aby nic nebránilo představám, jak byste si to tam mohli zařídit. Změnu můžete vidět na přiložených fotografiích.

Tato nemovitost se nachází na velmi výhodném místě, 130m od metra, tramvají a autobusů, v docházkové vzdálenosti od romantického Vyšehradu, Kavčích hor, a také nákupních možností v podobě Arkád na Pankráci. Přitom je v klidné ulici, navíc s okny do zahrady.

Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat, ráda Vám ho představím osobně.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (361)
small left
small right