Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Michal Zacha

26 240 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Balkóny Terasa
ID nemovitosti MZ24077
Stav nemovitosti Bezvadný
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení 26. února 2024
Plocha užitná 34 m²
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji tento tichý byt s výhledem do zahrady jež se nachází v prvním nadzemním podlaží bytového domu stojícího v klidné části Prahy 4 - Krč, nedaleko zámku Chateau St. Havel., cca 10 mnut chůze od stanice metra Budějovická.

Účelnou a jednouchou dispozici bezbariérového bytu v soukromém vlastnictví tvoří obytná místnost s kuchyňskou linkou, s dostatečně prostornou vestavnou skříní, vstupní hala s druhou vestavnou skříní a koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC a prostorem pro pračku a sušičku. Byt má kvalitní původní dřevěná EURO okna, původní dřevěnou podlahu, stejně tak interiérové dveře. Byt je orientovaný na jihozápad do klidné zahrady kam je vidět z prostorné terasy 10m2. Bytu náleží sklep v přízemí pěti podlažního cihlového bytového domu s výtahem. Topení je centrální z vlastní kotelny. Parkování je možné v zóně pro rezidenty v bezprostřední blízkosti domu.

Ze zastávky autobusu téměř u domu je možné během pěti minut dojet ke stanici metra Budějovická. Četné autobusové linky zajišťují i pohodlné přímé spojení s mnoha pražskými částmi, jízdy autem urychluje nedaleká Jižní spojka. V bezprostřední blízkosti pak vznikají dvě zastávky nové trasy metra D. Kousek od domu vede podél Kunratického potoka cyklostezka směrem do Kunratického lasa a na opačnou stranu kolem rozsáhlého sportovního areálu k břehům Vltavy.

Byt je aktuálně pronajatý s možností prodloužení nájemní smlouvy. Je tedy vhodný jako investiční, ale i pro vlastní bydlení.

Podlahová plocha 34,2 m2.
Balkón 10 m2
Sklep 2 m2

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (160)
small left
small right